WhatsApp met ons

Washandje

Vanaf: 4,95

Ronde washandjes met goede aansluiting op je hand. Zowel links- als rechtshandig te gebruiken en op te hangen met behulp van het lusje.

  • Verzending standaard slechts €1.95 en gratis bij bestellingen vanaf €35
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Over dit product

Een washandje (washcloth) dat perfecte aansluit op je hand. Bijna alle washandjes zijn rechthoekig, maar die van ons zijn rond en hebben daardoor een mooie aansluiting op je hand. Dit maakt de kinderwashandjes onderscheidend van andere washandjes.

Je kunt het was handje zowel links als rechts dragen. Bovendien past het was handje om iedere hand. Aan de washand zit ook een klein lusje waarmee je de washand kunt ophangen.

Aanbod

Washandjes voor kinderen zijn niet weg te denken uit de badkamer. Zolang je je kinderen in bad doet zullen washanden van pas komen. Daarom zijn onze washandjes niet alleen handig, maar zijn het ook leuke washandjes! De kinderwashandjes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Ze stellen ieder een diertje voor dat in het water leeft. Zo is er keuze uit een zeehond, bever en ijsbeer.

De washand (washcloth) voor kinderen kan perfect worden gecombineerd met onze baby shower gloves en badcapes in dezelfde kleur. Wist je trouwens dat wij de producten ook als samengestelde sets aanbieden? Bij aanschaf van een set krijg je korting op de totaalprijs en bij de grotere sets betaal je geen verzendkosten.

Duurzaamheid

Wat deze washandjes, naast de vorm, zo fijn maakt is dat ze heel zacht zijn. Ze zijn namelijk, net als onze andere producten, gemaakt van mooi biologisch katoen. Wij zetten ons in om zo duurzaam mogelijk te werken. Daarom maken we deze katoenen washandjes, en onze andere producten, in ons eigen atelier in Turkije. Hier wordt alles met liefde met de hand gemaakt.

Kraamcadeau

Tip: ons washandje is ook heel leuk is als (klein) kraamcadeau! Wanneer je het washandje los of samen met de baby shower glove bestelt betaal je slechts €1.95 verzendkosten.

Mocht je het bij een ander willen laten bezorgen kun je er bij het winkelmandje ook een kaartje aan toevoegen met je eigen boodschap!  Zo kun jij een ander per post verrassen met een duurzaam en handig kraamcadeau!

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met dit washandje of een ander Nifty product? Neem dan ook eens een kijkje op onze instagrampagina.

Ontdek ook onze andere producten

Combi deal – Duo

Bespaar door de Baby Shower Glove en het washandje als set te kopen.

Vanaf: 15,40 Shop nu
Combi deal – Duo Combi deal – Duo - hover

Combi deal – 2-in-1 – Washandje

Combineer de 2-in-1 badcape met de bijpassende Baby Shower Glove en washand voor een complete set.

Vanaf: 44,90 Shop nu
Combi deal – 2-in-1 – Washandje Combi deal – 2-in-1 – Washandje - hover

Combi deal – Handsfree – Washandje

Bespaar met de handsfree badcape combi deal

Vanaf: 44,90 Shop nu
Combi deal – Handsfree – Washandje Combi deal – Handsfree – Washandje - hover

Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!

Profiteer van korting Shop je deal
Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!