Over ons

Nifty is in 2014 opgericht als ‘Invented 4 Kids’ door uitvinder en ondernemer Guus Welling. Guus is vader van Evelien en Teun, en altijd in voor een goed gesprek over een briljant idee.  Invented 4 Kids ontstond vanuit ons eerste product: de plassticker. Wellicht ken je de sticker wel, deze verkleurt wanneer er op wordt gericht tijdens het plassen. Een hele generatie jongetjes heeft dankzij de plassticker goed in de wc leren richten. Momenteel worden dezelfde soort stickers gebruikt voor de Magic Potty training. Een product dat ook door Guus op de markt is gebracht!

Wij bedenken en ontwikkelen we babyproducten die nét even anders zijn dan andere babyproducten op de markt. Daarnaast onderscheiden we ons ook door onze duurzaamheid en aandacht aan uitstekende kwaliteit. Al onze producten hebben (internationale) awards gewonnen en in 2018 is Nifty opgenomen in de Nederlandse MKB Innovatie Top 100. Daar zijn we apetrots op!

Duurzaamheid bij Nifty

Wij bij Nifty vinden duurzaamheid erg belangrijk en daarom zetten we ons maximaal in om zo duurzaam mogelijk te werken. Voor alle onze producten wordt daarom gebruik gemaakt van biologisch katoen. Ieder product wordt met liefde met de hand gemaakt in ons eigen atelier in Turkije. Bovendien worden alle producten sinds een jaar plasticvrij verpakt. Wij zullen ons blijven inzetten om de business te verduurzamen waar mogelijk en leren wij hier graag meer over.

grand-prix-m-advisor

Nifty Awards

Al onze producten hebben (internationale) awards gewonnen. Bovendien is Nifty opgenomen in de Nederlandse MKB Innovatie Top 100 2018. Daar zijn we apetrots op!

Wist je dat?

ons eerste product de Plassticker was? Een sticker die verkleurt als je er tijdens het plassen op richt. Hiermee heeft een hele generatie jongetjes goed in de wc leren richten. Dezelfde soort stickers worden nu met succes in de Nifty Magic Potty training gebruikt.

Plassticker-kuiken2