Unieke kraamcadeau’s!

NiftyListings2023-BSG-sand02-lowres

Met een product van Nifty heb je altijd een origineel kraamcadeau. Ons assortiment bestaat namelijk uit leuke kraamcadeaus die ook nog eens handig zijn. Het is vanzelfsprekend dat je iemand wilt verrassen met een origineel babycadeau, maar vaak is dit slechts een uniek kraamcadeau en is het niet nuttig of handig. Omdat onze producten ouders daadwerkelijk helpen zijn het zowel bruikbare als leuke kraamcadeautjes. Bovendien zijn al onze producten duurzaam en gemaakt van biologisch katoen. Dit betekent goede kwaliteit en zachte stoffen. Voor een baby wil je niets liever!

Voor ieder wat wils

Voor een leuk kraamcadeau ben je bij ons dus aan het juiste adres. Budget hoeft je niet in de weg te staan voor een Nifty kraamcadeau idee. Bij ons kun je namelijk terecht voor zowel een klein kraamcadeau als een kraam cadeau pakket. Bij een klein cadeau zou je kunnen denken aan ons washandje voor €8.95 en als kraam cadeau pakket zijn onze combi deals met (handsfree) badcape, baby shower glove en washandje, zeer geschikt. Prijzen van de combi deals variëren tussen de €21.95 en €51.95. De sets worden gratis bezorgd binnen Nederland en garanderen een combinatie van de leukste kraamcadeaus 😉

Populairste kraamcadeau

Ons meest populaire kraamcadeau is de baby shower glove. De handige douche handschoen is zelfs ooit uitgroepen tot leukste kraamcadeau! Mocht je jezelf dus afvragen “wat is een leuk kraamcadeau?”, dan weet je dat je met dit product goed zit. De baby shower glove is daarnaast een mooi cadeau om ouders kennis te laten maken met douchen met een baby. Veel ouders vinden het namelijk spannend om met hun baby te douchen en geven daarom vaak de voorkeur aan badjes. Echter is douchen met je baby heel fijn voor zowel ouder als baby. 

Origineel kraamcadeau

Natuurlijk geef je graag originele kraamcadeaus die niemand anders geeft, maar met onze producten is het geen probleem wanneer de ontvanger het product al als geboortecadeau heeft. Van babyartikelen voor in de badkamer kun je er namelijk nooit genoeg hebben. Handig wanneer er één in de was zit, dus nog steeds een leuk kraamkado idee! Mocht je echter bij ons een kraamcadeau kopen en je bedenken, of toch een ontevreden ontvanger van je leuke kraamcadeau hebben, dan kun je producten tot 14 dagen na aankoop retourneren. Let op: retourkosten zijn voor de koper. 

Maak het persoonlijk

Wil je iemand verrassen met leuke kraamkadootjes, maar ben je zelf niet in staat om op bezoek te gaan? Geen probleem, wij kunnen ieder product dat je bij ons bestelt ook op een ander aders laten bezorgen. Je kan er zelfs een persoonlijk kraamcadeau van maken door er een kaartje met persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Zo kun je toch iemand verrassen met een bijzonder cadeau!