Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Uiteraard helpen we je graag wanneer je ons een mailtje stuurt hierover naar info@nifty-baby.com. Mogelijk ben je echter eerder geholpen door onze veelgestelde vragen te lezen.

Wat zijn de levertijden?

Zodra er een bestelling bij ons binnenkomt gaan wij vaak meteen aan de slag. Bestellingen worden vaak binnen 1-3 werkdagen op de post gedaan. Dit betekent dat je je pakketje binnen een werkweek thuis kunt verwachten.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is bij ons altijd slechts €1,95, ongeacht de pakketgrootte. Hiermee bieden wij de laagste verzending voor onze producten. Bestel je voor meer dan €35? Dan profiteer je van gratis verzending.

Kan ik een combi-deal zelf samenstellen?

In principe niet, maar mocht je echt graag een andere kleur van een bepaald product in een deal willen dan kun je ons na bestelling altijd even mailen (info@nifty-baby.com) met je voorkeur.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Wij hebben geen vast ophaalpunt, maar mocht je een goede reden hebben waarom je het wilt ophalen, laat het ons dan via de mail (info@nifty-baby.com) even weten. Meedenken kan altijd!

Hoelang kan ik een product retourneren?

Je hebt recht om je tot 14 dagen na ontvangst te herroepen. Meer hierover lees je op deze pagina.

Met welke betaalmethoden kan ik betalen?

Bij ons kun je betalen met Visa, Mastercard, iDeal, Klarna, Apple Pay of PayPal.

Voor welke leeftijd zijn jullie producten?

De Baby Shower Glove is vooral bedoeld voor kleine baby’s en wordt ongeveer tot de 4 maanden gebruikt. De washandjes kunnen voor alle leeftijden worden gebruikt. Voor de badcapes geldt dat ze het handigst in gebruik zijn tot dat kinderen twee jaar zijn. Echter worden ze daarna vaak ook nog gebruikt voor bijvoorbeeld zwemles.

Is de Baby Shower Glove alleen rechtshandig te gebruiken?

Zeker niet! De glove kun je zowel rechts- als linkshandig gebruiken. Hiervoor hoef je hem enkel om te draaien.

Kan ik mijn bestelling bij een ander laten bezorgen?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt er zelfs een wenskaart aan toevoegen. Wil je meer weten over een Nifty (kraam)cadeau via de post? Bekijk dan eens dit artikel hierover.

Niet geholpen na het lezen van onze veelgestelde vragen? Wij zien uit naar je mail en beantwoorden met alle liefde jouw vragen.