Kraamcadeau per post

NiftyListings2023-Badcape-Pink03-lowres

Wil je graag een kraamkado versturen? Daar helpen wij je graag bij. Bij ons kun je namelijk een kraamcadeau opsturen naar een ander. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is laten weten naar wie je het kraamcadeau wilt sturen. Om de beleving van een kraamkado per post net zo leuk te maken als het persoonlijk geven van een cadeau pakken wij iedere bestelling die naar een ander adres gaat dan het besteladers in als cadeautje. Bovendien bieden we je de optie om voor slechts €1.00 een wenskaart toe te voegen wanneer je besluit voor een kraamcadeau per post te gaan. De boodschap op de kaart? Die bepaal je helemaal zelf! 

Kraamcadeau laten versturen 

Een kraamcadeau laten bezorgen bij een ander geeft je geen extra kosten. Je betaalt hetzelfde als wanneer je het zelf zou ontvangen. Dat betekent een post cadeautje voor slechts €2.50 verzendkosten. Wist je trouwens dat voor bestellingen boven €35 gratis verzending geldt? Dat betekent dat bijna al onze combi deals gratis worden verzonden. Dat maakt een kraamcadeau laten bezorgen extra leuk. Al onze bestellingen worden 1-3 werkdagen verzonden. Dat is dus gemiddeld de tijd waarop je zult wachten op een ‘bedankt’ appje of belletje 😉 

Kraamcadeautje door de brievenbus 

Liever een kraamcadeautje versturen met een lager budget? Ook die optie bieden we aan! Wanneer je een baby shower glove en/of een washandje bestelt versturen we het kraamcadeau per brievenbuspost. De zendtijd blijft hiervoor hetzelfde en ook met deze producten geldt dat je een kaartje toe kunt voegen. Mocht je jouw Nifty kraamcadeau online bestellen, dan zullen wij ervoor zorgen dat wij met liefde je geboortecadeau versturen. Het kraamcadeautje door de brievenbus doen laten we over aan postpartijen, die zijn daar stukken beter in! 
Vragen over een Nifty kraamcadeau sturen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.