WhatsApp met ons

Magic Potty Zindelijkheidstraining

11,95

De leukste manier om snel zindelijk te worden. Ontdek de Magic Potty zindelijkheidstraining, waarmee elk plasje een avontuur wordt dankzij beloningsstickers en betoverende verrassingen! Volg het stappenplan wanneer je met de zindelijkheidstraining aan de slag gaat.

Weten of jouw kindje klaar is om zindelijk te worden? Gebruik dan onze zindelijkheid checklist.

  • Verzending standaard slechts €1.95 en gratis bij bestellingen vanaf €35
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Over dit product

Laat jouw kindje op een betoverende reis naar zindelijkheid gaan met de Magic Potty – de leukste en leerzaamste manier om zindelijk te worden! Weten of jouw kindje klaar is om zindelijk te worden? Gebruik dan onze zindelijkheid checklist.

Hoe werkt het?

Plak een Magic Sticker op de bodem van het potje. Telkens wanneer je kindje plast verschijnt er een magisch tafereel: van een verdwijnend wolkje tot een stralende zon! Ieder plasje mag beloond worden met een sticker in het bijbehorende boekje. Deze trucjes zorgen ervoor dat je kleintje de zindelijkheidstraining met plezier zal voltooien.

Inhoud van de zindelijkheidsbox

Een magisch cadeau voor succes! De zindelijkheidstraining bevat 2 Magic Stickers die tot wel 6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een betoverend beloningsboekje en een eenvoudig stappenplan met een handige checklist om te weten wanneer je het beste met de training kunt beginnen.

Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!

Profiteer van korting Shop je deal
Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!