Klaar voor de zindelijkheidstraining?

Nifty-Listing_magicpotty2
  • Datum: 10.04.2024
  • Auteur: Nifty
  • Categorie: Nifty tips

Je kunt pas met de zindelijkheidstraining beginnen als je kindje er ook zélf aan toe is. Met behulp van onderstaande checklist kun je vaststellen of jouw kind al klaar is voor de zindelijkheidstraining.

  • Mijn kind kan simpele dingen die ik doe nadoen.
  • Mijn kindje kan het duidelijk maken als hij iets wil of iets niet wil. Mijn kindje weet waar spulletjes in huis horen en kan ze daar terugzetten.
  • Mijn kindje kan zonder mijn hulp gaan zitten en weer opstaan.
  • Mijn kindje kan zonder mijn hulp een broek omlaag en omhoog trekken.
  • Ik kan met mijn kind communiceren en uitleggen wat de bedoeling is van een potje.
  • Mijn kind heeft belangstelling voor het potje of voor het bezoek aan de wc.
  • Mijn kind geeft het aan als hij in de luier plast of dat net gedaan heeft.

Kan je een vinkje achter alle punten zetten? Dan is je kind eraan toe om zindelijk te worden en kun je aan de slag met het stappenplan. Heb je de Magic Potty zindelijkheidstraining nog niet? Deze bestel je hier!

Zijn er nog punten waar je geen vinkje achter kunt zetten of twijfel je bij sommige vragen? Het kán nog iets te vroeg zijn. Op een dag weet je zeker dat het juiste moment wel is aangebroken.

Goed om te weten

Het is niet verstandig om met de zindelijkheidstraining te beginnen in een spannende periode, bijvoorbeeld rond de verjaardag van je kind of als er net een broertje of zusje is geboren. De kans dat het niet goed wil lukken, is dan groter en dat kan een vervelende ervaring zijn voor je kind.

Zit je kind in een dwarse en koppige periode? Ook dan kan het beter zijn nog even te wachten.

Je kind helpen zindelijk te worden kost tijd, aandacht en een consequente aanpak. Als je het even heel druk hebt of veel dingen aan je hoofd hebt, kan het ook verstandig zijn de zindelijkheidstraining nog even uit te stellen!

Magic Potty Zindelijkheidstraining

De Magic Potty zindelijkheidstraining is dankzij de unieke plassticker de leukste en leerzaamste manier om zindelijk te worden!

11,95 Shop nu
Magic Potty Zindelijkheidstraining Magic Potty Zindelijkheidstraining - hover