Roze washandjes

Roze washandjes zijn altijd in ons assortiment te vinden geweest, maar de kleur roze wisselt geregeld om mee te blijven gaan met alle trends. In het archief vind je echter nog een aantal oude roze washandjes tegen een verlaagde prijs.

Hoewel de Baby Shower Glove en het washandje twee verschillende producten zijn, worden deze toch vaak beide gezien als washanden. Misschien ken je de Baby Shower Glove zelf ook wel als ‘lange washand’ of ‘douche handschoen’? Toch leggen we graag even het verschil uit.

Tijdens het douchen kun je onze roze douche handschoen gebruiken voor meer grip op je glibberige baby. De babyshower glove is namelijk gemaakt van een speciale badstof die blijft “plakken” aan je arm wanneer de shower glove nat wordt. De lange washand bedekt je hele onderarm, waardoor je dus met je gehele arm betere grip op je baby hebt. Het witte washandje daarentegen heeft als doel om je baby te wassen. Door de ronde vorm sluit het washandje mooi aan op je hand.

De roze washandjes kun je dus ook heel fijn samen gebruiken. Je koopt deze met korting in de vorm van een combi deal of los zoals je ze hier onder ziet.

Baby Shower Glove, The Original – Roze

Kleur: Roze

14,95 Shop nu
Baby Shower Glove, The Original – Roze