WhatsApp met ons

Combi deal – Duo

Vanaf: 15,40

Deze duo combi deal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bestaat uit een washandje en baby shower glove.

  • Verzending standaard slechts €1.95 en gratis bij bestellingen vanaf €35
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Over dit product

Wat is leuker dan één Nifty product hebben? In bezit zijn van meerdere producten natuurlijk! Daarom bieden wij onze producten niet alleen los aan, maar ook als in set vorm. Op deze sets bespaar je ten opzichte van wanneer je de producten los zou kopen.

Baby Shower Glove

Met de baby shower glove wordt douchen met je baby nog fijner en leuker! De douche handschoen geeft je namelijk beter grip op je glibberige baby. Dit komt doordat de glove gemaakt is van een speciale badstof die blijft “plakken” aan je arm wanneer de shower glove nat wordt.

De glove bedekt je hele onderarm en kan zowel links- als rechtshandig gebruikt worden. Je vindt de glove in iedere combi deal.

Washandje

Bijna alle washandjes zijn rechthoekig, maar die van ons zijn rond en hebben daardoor een mooie aansluiting op je hand. Dit maakt de kinderwashandjes onderscheidend van andere washandjes. Je kunt het was handje zowel links als rechts dragen. Bovendien past het was handje om iedere hand. Aan de washand zit ook een klein lusje waarmee je de washand kunt ophangen. Ook het washandje vind je terug in iedere combi deal.

Aanbod

De sets met een washandje en een baby shower glove zijn verkrijgbaar in de nieuwe kleuren zand, caramel en roze en onze oude kleuren: groen, roestbruin, hard roze en wit. De laatste drie zijn tevens beschikbaar in glamour variant. Bij deze sets is gebruik gemaakt van glitter metaaldraad in plaats van zwartdraad met het borduren.

Waarom bij Nifty kopen?

Al onze producten zijn niet alleen handig, maar ook nog eens heerlijk zacht. Dat maakt het ideaal voor gebruik bij baby’s. Voor onze producten gebruiken wij hoogwaardig biologisch katoen. Alles wordt bovendien geproduceerd in ons eigen atelier in Turkije. Bij het verpakken van de producten (dus ook deze sets) gebruiken wij geen plastic. Wil je meer lezen over hoe wij omgaan met duurzaamheid? Bezoek dan eens deze pagina.

Op de hoogte blijven van onze producten? Volg ons dan op Instagram.

Ontdek ook onze andere producten

Combi deal – Badcape

Deze badcape is exclusief verkrijgbaar in de vorm van een combi-deal!

Vanaf: 29,95 Shop nu
Combi deal – Badcape Combi deal – Badcape - hover

Combi deal – Handsfree – Washandje

Bespaar met de handsfree badcape combi deal

Vanaf: 44,90 Shop nu
Combi deal – Handsfree – Washandje Combi deal – Handsfree – Washandje - hover

Combi deal – 2-in-1 – Washandje

Combineer de 2-in-1 badcape met de bijpassende Baby Shower Glove en washand voor een complete set.

Vanaf: 44,90 Shop nu
Combi deal – 2-in-1 – Washandje Combi deal – 2-in-1 – Washandje - hover

Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!

Profiteer van korting Shop je deal
Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!