Nifty (voorheen Invented4Kids) bedenkt en ontwikkelt babyproducten die nét even anders zijn. En niet alleen door hun duurzaamheid en uitstekende kwaliteit.

Nifty wil het jonge ouders vooral ook een beetje makkelijker maken. Met babyproducten die handig, veilig én leuk zijn.

Duurzaam

We zetten ons maximaal in om zo duurzaam mogelijk te werken. De Baby Shower Glove en de Hands-free Bath Cape worden gemaakt van biologisch katoen en de productie vindt plaats in ons eigen atelier in Turkije. Het papier voor de Magic Potty training is FSC gecertificeerd en wordt ingepakt bij Pantar, een sociale werkplaats in Amsterdam.

Sinds dit jaar worden alle producten plasticvrij verpakt. 

Wist je dat..

ons eerste product de Plassticker was? Een sticker die verkleurt als je er tijdens het plassen op richt. Hiermee heeft een hele generatie jongetjes goed in de wc leren richten. Dezelfde soort stickers worden nu met succes in de Magic Potty training gebruikt.

Heb jij het beste baby idee?

Nifty inspireert graag andere uitvinders. Denk je: ik heb ook best een leuk idee voor een nieuw slim babyproduct… Kijk dan eens naar:

We gaan graag met je in gesprek!

Al onze producten hebben (internationale) awards gewonnen. Bovendien is Nifty opgenomen in de Nederlandse MKB Innovatie Top 100 2018. Daar zijn we apetrots op!

Nifty is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Hij is vader van Evelien en Teun, en altijd in voor een goed gesprek over een briljant idee.