WhatsApp met ons

Combi deal – 2-in-1 – Washandje

Vanaf: 44,90

Deze set bestaat uit de 2-in-1 badcape, baby shower glove en een washandje. De 2-in-1 badcape combi deal met washandje is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en bestaat uit de 2-in-1 badcape, baby shower glove en een washandje. Perfect voor een bijzonder baddermoment!

  • Verzending standaard slechts €1.95 en gratis bij bestellingen vanaf €35
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen

Over dit product

Wat is leuker dan één Nifty product hebben? In bezit zijn van de hele collectie natuurlijk! Daarom bieden wij onze producten niet alleen los aan, maar ook als een set. Op deze 2-in-1 badcape combi deal bespaar je ten opzichte van wanneer je de producten los zou kopen. Bovendien profiteer je van gratis bezorging wanneer je de 2-in-1 badcape combi deal bestelt.

Baby Shower Glove

Met de baby shower glove wordt douchen met je baby nog fijner en leuker! De douche handschoen geeft je namelijk beter grip op je glibberige baby. Dit komt doordat de glove gemaakt is van een speciale badstof die blijft “plakken” aan je arm wanneer de shower glove nat wordt.

De glove bedekt je hele onderarm en kan zowel links- als rechtshandig gebruikt worden. Je vindt de glove in alle combi deals.

Badcape

De 2-in-1 badcape van 100x100cm werkt hetzelfde als een standaard badcape van badstof, maar dan met een extra handig element. De badcape bevat namelijk twee ‘zakken’ van hydrofiel waar je je handen in kunt stoppen. Hiermee kun je de huid tussen de huidplooitjes goed droogmaken terwijl je baby lekker warm blijft dankzij de badstof.

Dit 2-in-1 element is niet alleen fijn voor je baby, maar ook handig voor jezelf! De 2-in-1 badcape heeft daarnaast net als de handsfree badcape een capuchon en een lus om de badcape op te hangen.

Washandje

Bijna alle washandjes zijn rechthoekig, maar die van ons zijn rond en hebben daardoor een mooie aansluiting op je hand. Dit maakt de kinderwashandjes onderscheidend van andere washandjes. Je kunt het was handje zowel links als rechts dragen. Bovendien past het was handje om iedere hand. Aan de washand zit ook een klein lusje waarmee je de washand kunt ophangen. Ook het washandje vind je terug in iedere combi deal.

Aanbod

De sets met de 2-in-1 badcape zijn verkrijgbaar in roze, caramel en zand. Zowel de 2-in-1 badcape als deze kleuren zijn nieuw in ons assortiment!

Waarom bij Nifty kopen?

Al onze producten zijn niet alleen handig, maar ook nog eens heerlijk zacht. Dat maakt het ideaal voor gebruik bij baby’s. Voor onze producten gebruiken wij hoogwaardig biologisch katoen. Alles wordt bovendien geproduceerd in ons eigen atelier in Turkije. Bij het verpakken van de producten (dus ook deze sets) gebruiken wij geen plastic. Wil je meer lezen over hoe wij omgaan met duurzaamheid? Bezoek dan eens deze pagina.

Op de hoogte blijven van onze producten? Volg ons dan op Instagram.

Ontdek ook onze andere producten

Combi deal – Duo badcape

Beleef een ontspannen baddermoment met het gebruik van beide badcapes.

Vanaf: 49,95 Shop nu
Combi deal – Duo badcape Combi deal – Duo badcape - hover

Combi deal – Handsfree – Washandje

Bespaar met de handsfree badcape combi deal

Vanaf: 44,90 Shop nu
Combi deal – Handsfree – Washandje Combi deal – Handsfree – Washandje - hover

Combi deal – Badcape

Deze badcape is exclusief verkrijgbaar in de vorm van een combi-deal!

Vanaf: 29,95 Shop nu
Combi deal – Badcape Combi deal – Badcape - hover

Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!

Profiteer van korting Shop je deal
Het beste van Nifty gecombineerd in combi deals!